Îngeri din Micul Paris
lei
FETEASCĂ ALBĂ
2018

Feteasca Albă este un vin floral și fructuos, care prin aroma sa amintește de mirosul viței de vie perlată de rouă.

Proaspăt și echilibrat, gustul este caracterizat de amploare și expresivitate, adăugându-se nuanțele de vanilie și migdale ce provin din fermentare și batonaj în baricuri. Cu un postgust persistent, ajutat de zahărul remanent, acest vin păstrează în el prospețimea strugurilor din care provine, ceea ce îi conferă o finețe deosebită.

La o temperatură scăzută, aciditatea vinului alb este mai ridicată și gustul este mai proaspăt și ușor. Temperatura ideală a vinului alb pentru consum este intre 8°C și 12°C.
lei
TIP
Sec
CULOARE
Alb
CATEGORIE
DOC-CMD, Dealul Mare, Urlați
ALCOOL
12.3%
TEMPERATURA DE SERVIRE
8-12°C
ASOCIERE CULINARĂ
Brânzeturi, Carne albă, Fructe de mare, Meniuri chinezești, Pasăre, Pește
Colecția „Îngeri din micul Paris” povestește secvențe emoționante din legenda Micului Paris – Bucureștiul perioadei interbelice.

Este o colecție dedicată efervescenței și renașterii României moderne, care prin parfumul său, reînvie momente ale vieții boeme românești din acea vreme.

Vinuri de creaţie
GOLEM ALB
Îngeri din micul Paris
FETEASCĂ NEAGRĂ
Emancipatio
CUPAJ ROZE
Eclipse
CHARDONNAY
Vinuri Desert
BUSUIOACĂ DE BOHOTIN

Explorează vinurile noastre

Vinuri de creație
Colecția „Vinuri de creație” este un omagiu adus artei gustului și pasiunii de a trăi. Aceste vinuri se pot obține doar în anii excepționali pentru cultura viței de vie, prin prelucrarea celor mai buni struguri culeși și selectați manual de pe cele mai bune parcele. Fiecare vin din această colecție este un dar al naturii înnobilat de creația umană.
vezi colecţia de vinuri
Emancipatio
vezi colecţia de vinuri
Îngeri din Micul Paris
Colecția „Îngeri din micul Paris” povestește secvențe emoționante din legenda Micului Paris – Bucureștiul perioadei interbelice. Este o colecție dedicată efervescenței și renașterii României moderne, care prin parfumul său, reînvie momente ale vieții boeme românești din acea vreme.
vezi colecţia de vinuri
Vinuri Desert
Colecţia „Vin desert” este dedicată tuturor celor care preţuiesc cu adevărat viaţa aşa cum este: subtilă dar extrovertită, echilibrată dar acidă, dulce dar, provocatoare. Se spune că desertul este cel mai aşteptat moment al mesei iar vinul e singurul lucru care îl poate înnobila.
vezi colecţia de vinuri
Autentique
vezi colecţia de vinuri
Eclipse Selection
Colecţia „Eclipse” este un spectacol al vinului născut în şoapta naturii. Descoperim o cale nouă spre bucuria gustului prin soiuri pure: Fetească Neagră, Burgund Mare (vinificat în roze), Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Busuioacă de Bohotin şi Tămâioasă Românească. Evadează în emoţia momentului…
vezi colecţia de vinuri
Epoque
Colecţia „Epoque” este un omagiu adus artei prin spectacolul gustului, bogăţia culorilor și fascinaţia aromelor.
vezi colecţia de vinuri
BAG IN BOX 2L
Vinuri cupajate...oriunde, oricand
vezi colecţia de vinuri