Îngeri din Micul Paris
lei
FETEASCĂ NEAGRĂ ROSE
2017

Vinul este obținut din struguri de Fetească Neagră, vinificat după tehnologia vinurilor albe, combină în mod armonios taninurile specifice vinurilor roșii cu fructozitatea și prospețimea vinurilor albe.

Este un vin echilibrat, sec, cu o aciditate plăcută și răcoritoare. Aroma este compusă din note elegante de vanilie, scorțișoară și piper negru, datorată faptului că o parte din el a fost maturat în baric.

Este un vin elegant şi proaspăt care se poate bea în orice moment al zilei, indiferent de anotimp. Consumat la o temperatură mai scăzută, aciditatea vinului roze se simte mai puternic şi gustul este mai revigorant.
lei
TIP
Sec
CULOARE
Rosé
CATEGORIE
DOC-CMD, Dealul Mare, Urlați
ALCOOL
13.8%
TEMPERATURA DE SERVIRE
7-12°C
ASOCIERE CULINARĂ
Brânzeturi, Brânzeturi cu mucegai, Brânzeturi proaspete, Carne albă, Deserturi, Fructe, Pasăre
Colecția „Îngeri din micul Paris” povestește secvențe emoționante din legenda Micului Paris – Bucureștiul perioadei interbelice.

Este o colecție dedicată efervescenței și renașterii României moderne, care prin parfumul său, reînvie momente ale vieții boeme românești din acea vreme.

Vinuri de creaţie
GOLEM ALB
Îngeri din micul Paris
FETEASCĂ NEAGRĂ
Emancipatio
CUPAJ ROZE
Eclipse
CHARDONNAY
Vinuri Desert
BUSUIOACĂ DE BOHOTIN

Explorează vinurile noastre

Vinuri de creație
Colecția „Vinuri de creație” este un omagiu adus artei gustului și pasiunii de a trăi. Aceste vinuri se pot obține doar în anii excepționali pentru cultura viței de vie, prin prelucrarea celor mai buni struguri culeși și selectați manual de pe cele mai bune parcele. Fiecare vin din această colecție este un dar al naturii înnobilat de creația umană.
vezi colecţia de vinuri
Emancipatio
vezi colecţia de vinuri
Îngeri din Micul Paris
Colecția „Îngeri din micul Paris” povestește secvențe emoționante din legenda Micului Paris – Bucureștiul perioadei interbelice. Este o colecție dedicată efervescenței și renașterii României moderne, care prin parfumul său, reînvie momente ale vieții boeme românești din acea vreme.
vezi colecţia de vinuri
Vinuri Desert
Colecţia „Vin desert” este dedicată tuturor celor care preţuiesc cu adevărat viaţa aşa cum este: subtilă dar extrovertită, echilibrată dar acidă, dulce dar, provocatoare. Se spune că desertul este cel mai aşteptat moment al mesei iar vinul e singurul lucru care îl poate înnobila.
vezi colecţia de vinuri
Autentique
vezi colecţia de vinuri
Eclipse Selection
Colecţia „Eclipse” este un spectacol al vinului născut în şoapta naturii. Descoperim o cale nouă spre bucuria gustului prin soiuri pure: Fetească Neagră, Burgund Mare (vinificat în roze), Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Busuioacă de Bohotin şi Tămâioasă Românească. Evadează în emoţia momentului…
vezi colecţia de vinuri
Epoque
Colecţia „Epoque” este un omagiu adus artei prin spectacolul gustului, bogăţia culorilor și fascinaţia aromelor.
vezi colecţia de vinuri
BAG IN BOX 2L
Vinuri cupajate...oriunde, oricand
vezi colecţia de vinuri